Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Зберігання наркотиків з метою збуту на понад 3 млн грн – судитимуть жителя Чернівців

Чернівецька окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно буковинця, який займався незаконним обігом наркотиків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що житель Чернівців незаконно купував та зберігав за місцем свого проживання велику кількість наркотичних засобів та психотропних речовин з метою одержання прибутку від їх продажу.

Під час санкціонованого обшуку у квартирі чоловіка вилучено пів кілограма канабісу, понад 600 грамів синтетичного стимулятора PVP, 20 грамів екстазі, 26 – амфетаміну, галюциногенний наркотик ЛСД та інші наркотичні галюциногенні речовини. Орієнтовна вартість вилученого на «чорному ринку» сягає понад 3 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників  карного розшуку ГУНП Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.