Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Заволоділи 3,5 млн грн на ремонті дороги – повідомлено про підозру ексдиректору ТОВ та начальнику відділу Служби автомобільних доріг у Луганській області

Прокурори Офісу Генерального прокурора повідомили про підозру колишньому директору товариства з обмеженою відповідальністю та начальнику відділу Служби автомобільних доріг у Луганській області у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, підозрювані при проведенні у 2019 році поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Т-13-09 Щастя – Широкий у Луганській області заволоділи бюджетними коштами шляхом внесення завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головним слідчим управлінням Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.