Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
За заволодіння бюджетними коштами під час будівництва амбулаторії на Прикарпатті судитимуть пасодовця управління капбудівництва

За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника відділу якості та здійснення технічного нагляду Управління капітального будівництва в області за пособництво у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб та службове підроблення (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).

Слідством встановлено, що обвинувачений, здійснюючи технічний нагляд за будівництвом амбулаторії у Рожнятівському районі, спільно з директором приватного підприємства заволоділи понад 202 тис грн.

Керівник технагляду підписав надані підрядником неправдиві відомості щодо фактичного обсягу та вартості виконаних робіт.
Внаслідок цього підприємство безпідставно отримало бюджетні кошти.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Калуського районного відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.