Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
За 5000 доларів США організував незаконне переправлення через держкордон – повідомлено про підозру жителю Буковини

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру громадянину, який організував незаконне переправлення чоловіків через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, житель прикордоння за 5000 доларів США пообіцяв двом чоловікам призовного віку організувати незаконне переправлення до Румунії.

Під час трансферу осіб до лінії розмежування держкордону організатор незаконного переправлення не впорався з керуванням та з’їхав у канаву. Транспортний засіб та одного з пасажирів виявили правоохоронці у селі Старий Вовчинець Чернівецького району.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР Нацполіції України та Управління СБУ у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.