Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вказав у декларації дані, які відрізняються від достовірних на 5,8 млн грн – на Сумщині повідомлено про підозру депутату

Керівник Сумської обласної прокуратури повідомив про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю, який також є депутатом однієї з міських рад Конотопського району, за фактом умисного внесення до декларації завідомо недостовірних відомостей (ч. 2 ст. 366-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний під час подання декларації за 2021 рік зазначив дані, які відрізняються від достовірних на понад 5,8 млн грн. Суб’єкт декларування не вказав 3 квартири в Києві, які належать на праві приватної власності його дружині, та власний житловий будинок у Конотопському районі. Також депутат у декларації збільшив на понад 1,1 млн грн дохід від діяльності товариства з обмеженою відповідальністю, директором якого він є.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Конотопського райвідділу поліції ГУ Нацполіції в Сумській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.