Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
В Офісі Генпрокурора обговорили питання протидії злочинам, пов’язаним із торгівлею людьми

В Офісі Генерального прокурора відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань виявлення, припинення та розслідування злочинів, пов’язаних із торгівлею людьми.

Учасники обговорили найбільш проблемні питання, пов’язані з досудовим розслідуванням кримінальних проваджень за фактами торгівлі людьми. Окрему увагу акцентовано на особливостях розслідування в умовах воєнного стану.

За результатами зустрічі визначено шляхи підвищення рівня координації правоохоронних органів та ефективності запобігання, виявлення, припинення та розслідування злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми.

Засідання проведено за ініціативи Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора.

Участь у заході взяли представники Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству і Департаменту міжнародно-правового співробітництва Офісу Генерального прокурора, Національної поліції України, Служби безпеки України, Державного бюро розслідувань, Міністерства соціальної політики України та Національної соціальної сервісної служби України.