Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У Києві затримали чоловіка з партією кокаїну на 6 мільйонів гривень

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру чоловіку, який перевозив з метою збуту наркотичний засіб – кокаїн, вартістю близько 6 млн грн (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, громадянин України, який зареєстрований та проживає в Чеській республіці, перевозив партію кокаїну вагою 1 кг. Брикет з наркотичною речовиною був схований у коробці. На територію України чоловік в’їхав за 2 дні до затримання правоохоронцями. 

Тривають заходи з встановлення каналу постачання наркотичної речовини, та інших обставин злочину. Також перевіряється причетність підозрюваного до незаконного перевезення кокаїну через державний кордон.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Дніпровського управління поліції Головного управління Нацполіції в м. Києві, за оперативного супроводження ГВ «Д» Головного управління СБУ в м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.