Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Службова недбалість зі збитками 200 тис грн – повідомлено про підозру посадовцю КМДА

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора першому заступнику директора Департаменту земельних ресурсів Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомлено про підозру у службовій недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

За даними слідства, посадовець за результатами проведення публічних закупівель уклав договори з приватним підприємством на розробку технічної документації із землеустрою 14 земельних ділянок, які перебувають на балансі ПрАТ «АК «Київводоканал».

При виконанні цих договорів він уклав додаткові угоди, які істотно відрізняються від змісту наданої до аукціону тендерної пропозиції. Зменшено кількість земельних ділянок з 14 до 6. Внаслідок цього завищено вартість послуг та Київській міський раді завдано майже 200 тис грн збитків.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.