Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
РЕЙТИНГ кандидатів за результатами складення іспиту на знання законодавства та ГРАФІКИ іспиту на загальні здібності та навички для кандидатів на посади прокурорів в окружних прокуратурах (оновлено)

Першою та другою кадровими комісіями з добору на зайняття вакантних та тимчасово вакантних посад прокурорів в окружних прокуратурах і спеціалізованих прокуратурах у військовій та оборонній сфері (на правах окружних) затверджено рейтинг кандидатів за результатами складення іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора.

Відповідно до пунктів 27, 28 Порядку проведення добору на зайняття вакантної посади прокурора до наступного етапу добору допускаються кандидати, які набрали 70 або більше балів за результатами складення іспиту, та увійшли до рейтингу, що формується з розрахунку не більш як три кандидати на одну вакантну посаду, оприлюднену в оголошенні про добір.

Якщо останній у рейтингу кандидат і наступні за ним отримали однакову кількість балів, такі кандидати включаються до рейтингу та допускаються до наступного етапу добору.

Кандидат, не включений до рейтингу, сформованого згідно з пунктом 27 цього Порядку, припиняє участь у доборі, а відповідна кадрова комісія ухвалює рішення про припинення участі в доборі такого кандидата.

РЕЙТИНГ КАНДИДАТІВ

Наказом Генерального прокурора від 29.07.2021 № 245оприлюдненим на сайті Офісу Генерального прокурора 30.07.2021, встановлено прохідний бал (мінімально допустиму кількість балів, які можуть бути набрані за результатами тестування) для успішного складення іспиту на загальні здібності та навички під час добору на вакантні та тимчасово вакантні посади прокурорів в окружних прокуратурах і спеціалізованих прокуратурах у військовій та оборонній сфері (на правах окружних) – 93.

Зразки (приклади) тестових питань та правила складання іспиту оприлюднено на сайті Офісу Генерального прокурора 30.07.2021.

До графіків не включаються кандидати, яким згідно рішення від 03.08.2021 зараховано результати іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки.

РІШЕННЯ про зарахування результатів іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки (оновлено)

Відповідно до п. 31 Порядку проведення добору на зайняття вакантної посади прокурора, затвердженого наказом Генерального прокурора від 10.01.2020 № 11, оприлюднюємо графіки складення іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки:

ГРАФІК на 09.08.2021 (оновлено)

ГРАФІК на 10.08.2021 (оновлено)

Адреса проведення тестування: м. Київ, вул. Межигірська, 82, Культурний центр «М82».  

Нагадуємо, що кандидат вважається повідомленим про дату, час та місце складення іспиту з моменту оприлюднення графіка.

При собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу (посвідчення водія, паспорт громадянина України для виїзду за кордон).

Відповідно до пункту 35 Порядку проведення добору на зайняття вакантної посади прокурора до наступного етапу добору допускаються кандидати, які набрали мінімально допустиму або більшу кількість балів за результатами складення іспиту, та увійшли до рейтингу, що формується з розрахунку не більше як два кандидати на одну вакантну посаду, оприлюднен