Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Публічне заперечення збройної агресії РФ проти України – підозрюється мешканець Первомайська

За процесуально керівництва Первомайської окружної прокуратури викрито і повідомлено про підозру жителю м. Первомайськ за фактом виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України)

За даними слідства, чоловік на робочому місці - одному з поштових відділень міста публічно, серед працівників відділення та осіб, які користувалися послугами доставки, заперечував здійснення збройної агресії РФ проти України та вихваляв дії окупантів на території України. 

Також у публічному місці при спілкуванні зі знайомим він висловлювався на підтримку країни-агресора, глорифікуючи «досягнення» влади РФ.

Досудове розслідування здійснюється Первомайським районним відділом поліції ГУНП в Миколаївській області за оперативного супроводу управління Служби безпеки в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.