Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Прокуратура встановила ще одного учасника так званої «ДНР», який брав участь в окупації Куп‘янського району

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області уродженцю м. Сніжне Донецької області заочно повідомлено про підозру в участі у діяльності терористичної організації та не передбаченого законом збройного формування (ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

За даними слідства, у 2016 році у Донецьку чоловік вступив до лав батальйону охорони тилу «Вітязь» з метою безпосередньої участі в протиправній діяльності так званої «ДНР» .

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну він брав активну участь в окупації смт Великий Бурлук Куп‘янського району.

Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення №2 СВ Куп’янського РВП ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.