Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Незаконно зареєструвала право власності на нерухоме майно Міноборони в Одесі – громадянці повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактами шахрайства та використання завідомо підроблених документів (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства, підозрювана, скориставшись завідомо підробленими документами, в яких містились неправдиві відомості про наявність у неї права власності, шляхом омани державного реєстратора зареєструвала за собою нежитлові будівлі та споруди. Загальна площа цих будівель, які належать державі в особі Міністерства оборони України, понад 13 тис кв м.

Їх вартість становить майже 9 млн грн. Будівлі розташовані в одному з найпривабливіших районів м. Одеси.

Наразі до суду готується клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Одеській області, оперативний супровід ‒ працівники ДСР Нацполіції в Одеській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.