Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Рівненщині під час одержання хабара затримано співробітницю військкомату

За процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону викрито головну спеціалістку районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, за 2000 доларів США винагороди вона пропонувала вирішити питання щодо непризову громадянина на військову службу.

Крім цього, обіцяла повернути раніше вилучений військовий квиток та видати документи, які слугуватимуть підставою для виїзду військовозобов’язаного за кордон.

Правоохоронці затримали її під час отримання грошових коштів в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Рівненській області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Рівненській області ДСР Нацполіції України спільно з Рівненським зональним відділом Військової служби правопорядку.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.