Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Київщині начальника одного з центрів надання адмінпослуг викрито на хабарі (ФОТО)

За процесуального керівництва Обухівської окружної прокуратури затримано начальника «Центру надання адміністративних послуг» однієї з міських рад Київської області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець за 500 доларів США пообіцяв сприяння у державній реєстрації права власності на 5 об’єктів нерухомого майна,

Під час одержання хабара його затримали правоохоронці у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади. Також встановлюються інші службові особи, причетні до цього злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу співробітників Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



За матеріалами Київської обласної прокуратури