Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Черкащині ліквідовано канал продажу та контрабанди наркотиків

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом особам за фактами контрабанди та збуту наркотичних засобів (ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307 КК України). 

За даними слідства, підозрювані збували наркотики через телеграм-канал. Правоохоронці задокументували 10 епізодів, пов’язаних з нелегальним обігом наркотичних речовин. 

За результатами обшуків, проведених на території Закарпатської та Черкаської областей, у підозрюваних вилучено понад 350 упаковок наркотичних засобів та психотропних речовин. Зокрема, трамадол, ксанакс та канабіс. Крім того, вилучено засоби зв’язку, електронні ваги, банківські карти та чорнові записи. 

Одного з підозрюваних - жителя Закарпатської області, затримали у зоні митного контролю в м. Мукачево під час спроби контрабанди в Україну наркотичних речовин. 

Обом підозрюваним обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюють слідчі та оперативні працівники Управління СБУ в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.