Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Буковині судитимуть місцевого жителя, який за 14000 євро організував незаконне переправлення чоловіків через держкордон

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно жителя Їжівців Чернівецького району за фактом організації незаконного переправлення чоловіків призовного віку через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік налагодив схему одержання прибутку від організації незаконного переправлення за кордон чоловіків, яким виїзд з країни заборонено.

У липні 2022 року він організував незаконну переправу до Румунії трьох чоловіків. За свої послуги одержав 14000 євро. Трьох порушників кордону викрили прикордонники у селі Нижні Петрівці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.