Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Ірина Венедіктова зустрілася з Послом ЄС в Україні Матті Маасікасом (ФОТО)

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова обговорила з Послом Європейського Союзу, Головою Представництва ЄС в Україні Матті Маасікасом процес розвитку антикорупційної діяльності державних інституцій.

«Системна розбудова антикорупційної інфраструктури - надважливий аспект розвитку держави. Наразі триває процес вибору нового лідера боротьби з корупцією – керівника САП. Незалежний конкурс нині на фінішній прямій і ми сподіваємося на те, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура отримає потужного і професійного очільника вже найближчим часом», - наголосила Генпрокурор.

Також Ірина Венедіктова зазначила, що Офіс Генерального прокурора ініціював і став платформою роботи над Концепцією розвитку кримінальної юстиції та системи органів правопорядку. Ця масштабна робота триває у співпраці із партнерами із міжнародних організацій, державними та правоохоронними органами, експертним середовищем, науковою спільнотою та сторонами конституційного трикутника правосуддя. Концепція має сконцентрувати основні зміни та шляхи подолання викликів, які зараз є в кримінальній юстиції.