Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Генпрокурор зустрівся з командою Skydio

Генеральний прокурор Андрій Костін провів зустріч з командою Skydio на чолі з генеральним директором Адамом Браєм, операційним директором Калланом Карпентером, президентом міжнародного правління Марком Валентайном та віцепрезидентом з регуляторних та політичних питань Бренданом Гроувзом. Обговорили подальші кроки щодо зміцнення партнерства та забезпечення прокурорів і слідчих найкращими можливими інструментами.

З початку повномасштабного вторгнення рф дрони Skydio допомогли зібрати докази з понад 80 місць обстрілів та понад 100 пошкоджених цивільних об'єктів по всій Україні.

Технологія Skydio допомагає безпечно оглядати важкодоступні локації та створювати 3D-моделі місць воєнних злочинів, що сприяє підвищенню ефективності розслідувань.

«Враховуючи понад 132 000 задокументованих випадків та бойові дії, що тривають, попереду ще багато роботи. Тому ми сподіваємося зміцнити й розвивати наше партнерство протягом наступних років. Ми щиро вдячні Skydio за підтримку і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю»,зазначив Андрій Костін.