Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До уваги кандидатів, що претендують на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

14 листопада 2022 року на засіданні конкурсної комісії з проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатів на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затверджено графік проведення тестування на знання законодавства (професійний тест) осіб, які з поважних причин не змогли прибути на тестування 08–10 листопада 2022 року.

Тестування відбудеться 16 листопада 2022 року об 11 год. на базі Тренінгового центру прокурорів України за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-Б.

Нагадуємо, що тестування на знання законодавства триває не більше 100 хвилин.

Кожному кандидату електронна система тестування генерує свій унікальний тест зі 100 питань. Кожна правильна відповідь оцінюється в 1 бал, максимальна кількість можливих балів становить 100.

Для допущення до наступного етапу конкурсу кандидатам необхідно набрати 80 балів.

Під час проведення тестування кандидатам забороняється користуватися електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками тощо, а також спілкуватися одне з одним.

При собі кандидату необхідно мати паспорт або службове посвідчення.

Слідкуйте за оголошеннями!

 

Графік на 16 листопада 2022 року

 

Переглянути засідання конкурсної комісії можна в режимі реального часу на офіційній сторінці Офісу Генерального прокурора в YouTube.

За ходом конкурсу також можна слідкувати на сторінці Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в соціальній мережі «Facebook» та на її каналі в месенджері «Telegram».