Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До 14 років за ґратами з конфіскацією всього майна засуджено вбивцю у Львові

За публічного обвинувачення прокурорів Львівської обласної прокуратури чоловіка визнано винним в умисному вбивстві, розбої та зберіганні наркотиків (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 309 КК України).

Вироком суду йому призначено покарання у виді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори в суді довели, що у жовтні 2021 року в одному із сіл Львівщини засуджений під приводом купівлі алкоголю зайшов до будинку самотньої пенсіонерки. Зайшовши у коридор, чоловік напав на потерпілу, вдарив кулаком у голову, від чого жінка впала і знепритомніла. Після цього чоловік запхав їй у рота кухонний рушник, перекривши доступ до повітря. Внаслідок чого жінка померла на місці.

Після цього фігурант обшукав будинок, знайшов і викрав грошові кошти на загальну суму понад 13,5 тис грн, а також алкоголь.

Одразу після скоєного чоловік пішов до своєї цивільної дружини, якій віддав частину грошей та спиртне для святкування дня народження доньки, решту коштів він витратив на продукти для свята.

Окрім цього, під час обшуку за місцем проживання засудженого було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Вирок суду набув законної сили.