Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Директору товариства повідомлено про нову підозру у легалізації майже 6 млн грн, одержаних за постачання неякісних бронежилетів

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора повідомлено про нову підозру керівнику товариства за фактом легалізації майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 1 ст. 209 КК України).

За даним слідства, директор товариства легалізував майже 6 млн грн бюджетних коштів, які він отримав під час постачання одній із військових частин Закарпатської області 350 бронежилетів.

Згідно висновку експертизи ці бронежилети не відповідали 4 класу захисту. Таким чином підозрюваний заволодів бюджетними коштами, виділеними на забезпечення національної безпеки та оборони України на загальну суму 5,9 млн грн.Раніше прокурорами Офісу Генерального прокурора йому повідомлено про підозру за фактом заволодіння цими коштами (ч. 5 ст. 191 КК України).

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування здійснюється детективами Бюро економічної безпеки України за оперативного супроводу ДВКР СБУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.