Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
2300 доларів США за закриття кримінального провадження – у Києві затримано дізнавача

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру старшому дізнавачу одного з управлінь поліції Києва за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, правоохоронець проводив розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вилучення у громадянина психотропної речовини.

Поліцейський запропонував надати йому неправомірну вигоду у розмірі 2300 доларів США начебто для передачі експерту щодо отримання висновку із значно заниженою вагою психотропної речовини та подальше закриття кримінального провадження.

Під час одержання неправомірної вигоди капітана поліції затримали.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за оперативного супроводу Київського міського управління ДВБ НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.